Adrián López Burgos

53298774T

Carrer de l'Anoia 5, 08174, Sant Cugat de Vallès, Espanya

www.ecoviure.com

info@ecoviure.com

 

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

En ECOVIURE estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

 

En compliment del que disposa la Llei 15 / 1.999, de l'13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que totes les dades que ens proporcions seran incorporades en una base de dades propietat de ECOVIURE, amb la finalitat de poder gestionar les teves comandes i així mateix per arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per ECOVIURE.

 

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de ECOVIURE i en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l'usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem

 

 

1. FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

 

  1. Formulari de Contacte:

Finalitat: Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar les seves sol·licituds d'informació.

 

Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i al marcar la casella d'acceptació d'enviament d'informació.

 

Conservació: Un cop resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 

1.2. Enviament de correus electrònics:

Finalitat: Contestar les seves sol·licituds d'informació, atendre les seves comandes i respondre les seves consultes o dubtes.

 

Legitimació: El consentiment de l'usuari al sol·licitar-nos informació a través de l'adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades.

 

Conservació: Un cop resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

 

Obligació de facilitar les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho:

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o, si s'escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar. Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d'alta com a usuari i / o prestar-li els serveis que pugui contractar, de manera que, si no ens les facilita, no podrem atendre correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

 

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

 

2. DESTINATARIS DE LES SEVES DADES

 

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

 

3. Drets en relació amb LES SEVES DADES PERSONALS

 

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s'hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d'aquest consentiment condiciona l'execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

 

Igualment, pot exercir els següents drets:

 

- Sol·licitar l'accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.

 

- Sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollides.

 

- Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.

 

- Sol·licitar l'oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.

 

- Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.

 

- Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus Drets?

 

Mitjançant un escrit dirigit a la nostra adreça postal o electrònica, indicant la referència "Dades Personals", especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

 

4. SEGURETAT DE LES SEVES DADES PERSONALS

 

Amb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l'informem que hem adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 

5. ACTUALITZACIÓ DE LES SEVES DADES

 

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

 

 

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través de aquest web.